Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg kjøper en ny skriver?

En rekke e-butikker tilbyr nå noen ganger ulike leveringsformer. Det mest brukte nå til dags er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, og så er det bare å gå innom for de nyinnkjøpte varene til et valgfritt tidspunkt. Fraktalternativet er stort sett smertefritt, og til og med den lettest kjøpte leveringsformen.

Et stort antall e-selskaper lover frakt samme dag på flere varenumre, som imidlertid er betinget av at transaksjonen lagres før et fastsatt tidspunkt, slik at de har utsikter til å bli i stand til å få varen ut døren før personalet får fri.

Veldig lett tilgjengelig for alle og enhver å finne de beste prisene

I dag er det ganske uproblematisk for alle å sammenligne priser på ulike nettbutikker og på den annen side er det flertallet av nettbutikker har blitt tvunget til å presse utsalgsprisene på en rekke av sine varer – for juniorer, og også for kvinner og menn – enormt, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Derfor kan det imidlertid være lønnsomt å se forbi enkelte nettbutikker for å få rabatt før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den billigste prisen.

Du må tross alt huske på at dersom en nettbutikk tilbyr varer til en utsalgspris som kan virke merkelig utmerket, så kan dette ofte være et signal om en uredelig nettbutikk. Kortkjøp er imidlertid dekket av et sett med regler som forsvarer oss mot falske e-bedrifter.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetalinger. Som et alternativ kan du bruke en betalingsløsning som ViaBill, dersom du ønsker å betale prisen i flere rater.

Levert av eksperter som har nær kjennskap til gjeldende regelverk

Før folk kjøper fra en bedrift på internett, bør du ideelt sett undersøke nettbutikkens vilkår og betingelser, men det er selvfølgelig ikke spesielt spennende.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettbutikken er e-merket, noe som lenge har vært en pekepinn på at nettbutikken følger dansk lov, i tillegg til at nettbutikken rutinemessig er under tilsyn av eksperter som er svært konfidensielle i gjeldende lover. I tillegg gir det deg mulighet for bistand dersom du blir utsatt for utfordringer i forbindelse med din bestilling.

I tillegg sørger vi for at kunden er oppdatert på de mest relevante bestemmelsene som kan påvirke bestillingen, for eksempel hvilken returpolicy nettforhandleren bruker. Her er det like viktig at du til enhver tid lagrer kvitteringen, slik at du alltid kan være vitne til shoppingen din, uansett om du bestiller produkter til gutt eller jente.

Flere leveringsformer

Trustpilot gir relativt gode snarveier for å tyde opplevelsene til mange andre kunder og det er derfor prisverdig at du ser nærmere på nettbutikkens karakterer før du rekkefølge.

Facebook gir deg også ganske ettertraktede løsninger for å få et inntrykk av nettselskapets kundefokus. I tillegg møter vi en rekke e-forhandlere hvor det er mulig å notere seg en kritikk av bestillingsprosessen, som like gjerne skal brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har faste samarbeid med en gruppe nettselskaper når vi publiserer tilbudene deres, og tjener betaling dersom brukerne vi sender videre gjennomfører en transaksjon.

Informasjon om produkter og nettselskaper vedlikeholdes jevnlig, men vi gir ingen garanti mot rettelser som er gjort siden vi sist oppdaterte nettsideinformasjonen.