Hold deg varm uten at strømregningen skyter i været

Mange nettbutikker tilbyr for tiden ulike leveringsmetoder. En av de mest populære i dag er avleveringssteder, som gir deg fleksibiliteten til å hente produktene dine når det passer inn i kalenderen din. Løsningen er derfor ganske problemfri, og ofte også den billigste leveringsmetoden.

Du bør også velge å få pakken levert til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass. Dessverre er fraktmetoden litt dyrere, men også ekstremt jevn. Den billigste leveringsmetoden kan ikke motbevises å være å hente varene selv, men dette forutsetter at du bor i nærheten av nettselskapets adresse.

Antallet leveringsdager kan vise seg å være spesielt betydelig når du trenger pakken din umiddelbart, og for det formålet er det selvfølgelig viktig at du sjekker den estimerte leveringstiden for den respektive varen.

De fleste internettselskaper garanterer 1-dagers frakt på mange av butikkens varenumre, men som likevel forutsetter at bestillingen gjøres før en viss tid, tatt i betraktning at de har utsikter til å kunne få varen på postkontoret før pakkearbeiderne holder brannfesten.

Mange nettbutikker tilbyr gratis levering, men noen ganger bare hvis du bestiller for et nøyaktig beløp. Ellers kan du ta den mest prisbevisste formen for frakt, som typisk – uansett om du bor i Fredericia, Frederikssund eller Hammel – er å få rederiet til å kjøre produktene til et hentepunkt.

Mange nettbutikker tilbyr 1-dagers frakt

Det har vist seg å være ekstremt enkelt for alle og enhver å finne de laveste prisene på ulike nettbutikker og med det motivet de fleste e -butikker har blitt presset til å redusere utsalgsprisene på en rekke av sine produkter – for babyer og barn, samt for menn og kvinner – drastisk, og noen ganger til og med lover gratis frakt.

Det kan likevel bli lønnsomt å se frem til flere nettbutikker med rabatt før du legger inn bestillingen, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Du skal bare være klar over at dersom en nettbutikk selger produktene sine til en pris som kan oppleves som uforståelig fordelaktig, så kan dette ofte være et tegn på en uærlig nettbutikk. Betalingskortbestillinger er derimot en del av et tiltak som garanterer folk mot uærlige netthandlere.

Se nærmere på om e-bedriften er e-merkegodkjent

Før noen handler i en e-butikk må de som regel ta stilling til butikkens forretningsbetingelser, men dette er vanligvis en tidkrevende prosessoppgave.

Et enklere alternativ kan kanskje være å sjekke om e-forhandleren er knyttet til e-merket, da det skal være en forsikring om at nettselskapet anerkjenner de etablerte reglene, samt at e- butikken blir av og til gjennomgått av spesialister som forstår reglene. Dette er også et godt alternativ for support dersom du skulle oppleve vanskeligheter i forbindelse med handelen din.

Sjekk om nettbutikken er koblet til e-merke

Trustpilot tilbyr fullt ut verdifulle muligheter til å se nærmere på observasjonene til mange andre forbrukere, og av den grunn er det nyttig at du undersøker online anmeldelser av selskapet før du handler.

Facebook tilbyr også ganske hederlige snarveier for å få innsikt i internettbedriftens kundetilfredshet. I tillegg finnes det en rekke e-butikker som gir kundene mulighet til å levere en rapport om bestillingsprosessen, som også kan brukes til å få en følelse av tidligere kunders opplevelser.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har jevnlige samarbeid med flere e-butikker ved at vi markedsfører varene deres, og mottar provisjoner under forutsetning av at den besøkende vi videresender gjennomfører en transaksjon.