Vg irritabel tarm

Irritabel tarm – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Irritabel tarm på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Irritabel tarm på VG

Norsk professor: Kan ha funnet behandling mot irritabel tarm

Norsk professor: Kan ha funnet behandling mot irritabel tarm – VG

16. des. 2021 — Norske forskere har gjort sjeldent gode funn i en ny behandling av irritabel tarmsykdom (IBS). I studien ble 90 prosent av pasientene som deltok …

Norske forskere har gjort sjeldent gode funn i en ny behandling av irritabel tarmsykdom (IBS). I studien ble 90 prosent av pasientene som deltok bedre – og 50 prosent helt friske, ifølge professor.

Ny forskning: – Vi tror at vi har funnet kuren for IBS – VG

Ny forskning: – Vi tror at vi har funnet kuren for IBS – VG

2. aug. 2022 — En norsk forsker mener at han har funnet den beste behandlingen for de med irritabel tarmsyndrom (IBS). For Miriam (43) ble det redningen.

En norsk forsker mener at han har funnet den beste behandlingen for de med irritabel tarmsyndrom (IBS). For Miriam (43) ble det redningen.

Ny metode mot IBS: – Har gått over all forventning – VG

23. jan. 2023 — Irritabel tarmsyndrom, også kjent som IBS, kan gi plager som magesmerter, forstoppelse, oppblåsthet og diaré. Tilstanden anslås å ramme …

Forskere anslår at hjernen og tarmen har stor påvirkning på hverandre. En ny behandlingsmetode er tatt i bruk i Norge og viser gode effekter. – Enkelte ble helt kvitt problemene, ifølge forsker.

Britt Mari har IBS: – Gikk fra å være sengeliggende til totalt frisk

Britt Mari har IBS: – Gikk fra å være sengeliggende til totalt frisk – VG

8. feb. 2022 — Britt Mari Karlsen slet med store magesmerter på grunn av irritabel tarmsyndrom (IBS). Så kom behandlingen som endret hverdagen.

Britt Mari Karlsen slet med store magesmerter på grunn av irritabel tarmsyndrom (IBS). Så kom behandlingen som endret hverdagen.

Eksperter: 9 metoder som kan lindre irritabel tarm – VG

Eksperter: 9 metoder som kan lindre irritabel tarm – VG

1. mar. 2021 — Over én av ti nordmenn antas å være rammet av magelidelsen IBS. Her er ekspertenes råd til hvordan du kan lindre smertene ved irritabel tarm …

Over én av ti nordmenn antas å være rammet av magelidelsen IBS. Her er ekspertenes råd til hvordan du kan lindre smertene ved irritabel tarm – og hvordan du finner metoden som kan hjelpe deg.

Ny behandling kan hjelpe mot irritabel tarm – VG

Ny behandling kan hjelpe mot irritabel tarm – VG

13. jun. 2019 — Omtrent en halv million nordmenn sliter med irritabel tarm (IBS). En ny studie fra Göteborg gir håp.

Omtrent en halv million nordmenn sliter med irritabel tarm (IBS). En ny studie fra Göteborg gir håp.

Ny studie: Slik lindrer du symptomene på IBS – VG

28. sep. 2018 — Rundt 500 000 nordmenn er rammet av irritabel tarmsyndrom (IBS). Nå gir en ny, svensk studie håp for dem som lider.

Rundt 500 000 nordmenn er rammet av irritabel tarmsyndrom (IBS). Nå gir en ny, svensk studie håp for dem som lider. Annika Ritzl (38) har lidd av tarmsykdommen siden tenårene, men i dag er hun nærmest symptomfri.

Eksperter om irritabel tarm: – Like vanlig hos barn – VG

26. aug. 2015 — En av verdens fremste eksperter anslår at like mange barn som voksne sliter med irritabel tarm. For Henrik (9) er mageplager en naturlig del …

En av verdens fremste eksperter anslår at like mange barn som voksne sliter med irritabel tarm. For Henrik (9) er mageplager en naturlig del av hverdagen, hvor matvalgene er langt ifra tilfeldige.

Les dagens VG her!

Les dagens VG her! – VG

8. feb. 2022 — Britt Mari Karlsen slet med store magesmerter på grunn av irritabel tarm-syndrom (IBS). Så kom behandlingen som endret hverdagen.

Britt Mari Karlsen slet med store magesmerter på grunn av irritabel tarm-syndrom (IBS). Så kom behandlingen som endret hverdagen. Les hva som skjedde i dagens VG.

Keywords: vg irritabel tarm