Nrk møre og romsdal trafikk

Trafikk i Møre og Romsdal – NRK

Han var alene i bilen og meldte selv fra om at han var uskadd etter ulykken. Det er noen trafikale utfordringer på stedet, og politiet dirigerer trafikken.

Trafikk i Møre og Romsdal – Alle artikler – NRK

Trafikk i Møre og Romsdal ; Då politiet såg dette, blei sjåføren i 80-åra stoppa momentant · Av Synnøve Hole ; En person omkom i trafikkulykke i Sula · Av Annabelle …

Politisaker i Møre og Romsdal – NRK

Person er kritisk skadd etter trafikkulykke på Ørskogfjellet … Luftambulanse søker etter synkende båt og personer i Molde. Avsluttar søk etter søkkande båt.

Veg og trafikk – NRK Møre og Romsdal

Ifølgje Vegtrafikksentralen skuldast køane opphoping av trafikk etter asfaltarbeid, som vart forseinka. Køen skal løysa seg opp når du kjem over Vallaheiane.

NRK Møre og Romsdal – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt fra ditt nærområde. Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Møre og Romsdal.

Alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal – NRK

5. jan. 2023 — Det har vært en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil på Mauseidvågen i Sula kommune i Møre og Romsdal.

Trafikkuhell i Romsdal – NRK

Trafikk i Møre og Romsdal · 17. februar 2023 kl. 16:47. Trafikkuhell i Romsdal. E136 Rauma: Det er manuell dirigering ved Kyllingkleiva, ca.

Møre og Romsdal – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Flere skal være skadet i trafikkulykke – melding om bil i brann. Tre biler er involvert i en trafikkulykke på riksvei 659 i Haram i Møre og Romsdal, opplyser …

Vei- og trafikkinformasjon – Statens vegvesen

Vei- og trafikkinformasjon | Statens vegvesen

Fjelloverganger og værutsatte veier · Webkamera og vær. Se kjøreforhold på webkamera i kart · trafikkApp. Vegvesen trafikk-app · sms. Få varsel ved stengte veier.

Se oppdatert vei- og trafikkinformasjon. Bruk ruteplanleggeren, finn ladestasjoner og rasteplasser, og bruk webkamera for å se om det er kø dit du skal.

NRK Trafikk on Twitter: “Fv 654 i Møre og Romsdal …

Politiet i Møre og Romsdal melder om en trafikkulykke på fv 654 mellom Lanternen og Herøybrua i Herøy. Én bil involvert. 1. NRK Trafikk · @NRKTrafikk.

Keywords: nrk møre og romsdal trafikk, nrk trafikk møre og romsdal