Blåmandag nrk

Dette er årets største drittdag – NRK P3

p3.no » Dette er årets største drittdag

17. jan. 2022 — I 2022 regnes nemlig den 17. januar som blåmandagen over alle blåmandager. Den uvanlige merkedagen lander hvert år på den tredje mandagen i …

Det er mørkt og kaldt, og snart er det mandag. I morgen blir en ekstra elendig start på en ny uke.

Blåmandag – Morgenandakt – NRK Radio

Kan hende har du en riktig «blåmandag» i dag, men den kommer til å gå over! Silje Kivle Andreassen er sokneprest i Holmlia menighet.

Kan hende har du en riktig «blåmandag» i dag, men den kommer til å gå over! Silje Kivle Andreassen er sokneprest i Holmlia menighet. Sigvart Dagsland synger “Vit at det går øve”

Blåmandag – NRK Vestland

11. feb. 2002 — Blåmandag kommer færre på jobb fordi de har tatt seg for mye ut i helgen. Det er altså i dag som er den egentlig blåmandagen.

Karakter: Blåmandag – Dynga – NRK Radio

6. aug. 2021 — Favorittguttene dine er tilbake for å lede deg gjennom årets mest brutale blåmandag. Du får hjelp til å snu døgnrytmen etter ferien og …

Favorittguttene dine er tilbake for å lede deg gjennom årets mest brutale blåmandag. Du får hjelp til å snu døgnrytmen etter ferien og hvordan du kan ta mest mulig pause på jobb. I tillegg må Martin i lomma på Silje.Denne episoden er laget av Lyder produksjoner for NRK. Programledere er Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød. Produsent er Sigrid Dypbukt og ansvarlig redaktør i NRK er Mats Borch Bugge. Vil du komme i kontakt med oss? Send mail til karakter@nrk.no.

Hva er egentlig fastelavn, blåmandag og askeonsdag? – NRK

26. feb. 2017 — De neste dagene står både fastelavn, blåmandag, feitetirsdag og askeonsdag for tur. Men hvorfor markerer vi disse dagene egentlig?

Blåmandag – Silje Kivle Andreassen – Andakten – NRK Radio

28. feb. 2022 — Kan hende har du en riktig «blåmandag» i dag, men den kommer til å gå over! Silje Kivle Andreassen er sokneprest i Holmlia menighet.

Kan hende har du en riktig «blåmandag» i dag, men den kommer til å gå over! Silje Kivle Andreassen er sokneprest i Holmlia menighet.

Tidenes blåmandag – Ytring – NRK

21. jan. 2020 — Frp vil ikke lenger være en del av regjeringen Solberg. Om kort tid går Siv Jensen av som finansminister og blir stortingspolitiker for første …

15.11 – Blåmandag etter blåtur – P3morgen – NRK Radio

15. nov. 2021 — Martin er tilbake etter internasjonal blåtur som har gitt både fysiske og mentale konsekvenser. Oskar Westerlin fra Spårtsklubben er innom …

Martin er tilbake etter internasjonal blåtur som har gitt både fysiske og mentale konsekvenser. Oskar Westerlin fra Spårtsklubben er innom og vurderer kjøleskapene til Adelina og Martin, og der er det kritikk å få.

Blåmandag i Kollen etter prøve-VM – NRK Oslo og Viken

Det var folkefest i Holmenkollen under prøve-VM, men festen satte tydelige spor.

Keywords: blåmandag nrk